Rólam
2018. március 03. írta: Katusart

Rólam

Mindig is érdekelt a szűkebb környezetünk alakítása, hogy mitől lesz egy lakásból olyan otthon, ahova mindig örömmel térnek haza lakói - ezt tanulom most. Középiskolásként is szerettem volna lakberendező lenni, de végül akkor az idegenforgalmi pályát választottam, de miután levezényeltem egy komplett lakásfelújítást, többen biztattak, hogy ezzel kellene foglalkoznom, így kisfiam születése után belevágtam a szakma elsajátításába. Most ott tartok, hogy elindult a vállalkozásom, bontogatom a szárnyaimat enteriőr tervezőként.
Az esztétika mellett fontos számomra, hogy a terek funkcionálisak, jól használhatóak legyenek és ha lehet, minél több környezetbarát anyag kerüljön felhasználásra a létrehozásuk során.

kata_38.jpg

Szabadidőmben pinterest inspirálta és saját ölteteket is kipróbálok, amivel szebbé varázsolom környezetemet. Vallom, hogy nagyobb értéke van egy-egy saját kezűleg készült vagy átalakított tárgynak, dekornak mintha csak leemeltük volna a polcról...és persze sok esetben takarékosabb is.

Legújabb hobbim pedig a folyékony művészet, azaz a fluid art festméyek készítése. Képeimhez akrilfestéket használok, melyet hígítás és kondícionálás után, több színt keverve öntök a vászonra, majd a kép mozgatásával irányítom valamelyest a folyás irányát. A festési folyamat igazi flow élmény számomra, teljesen kikapcsol és feltölt, számomra a létrejött képek is ezt az energiát közvetítik és az élet folyását szimbolizálják. Ahogy nincs két egyforma ember, úgy két egyforma kép sincs. Vászon mellett fára is öntök, így teszek egyedivé pl. ékszerdobozokat. Igyekszem a környezeti hatásokat is szem előtt tartani alkotás közben, így a lecsöppent festéket is felhasználom, ‘paint drops’ medálokat készítek belőlük.

kata_03.jpg

Blogomon írok a lakberendezésről, természetes & környezettudatos anyagokról / termékekről / tervezőkről, valamint igyekszem minél több általam használt DIY technikát bemutatni.
Tarsatok velem!

Tervezői weboldalam: https://www.katusadesign.hu/
Elérhetőségem: katusa.design@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://katusa.blog.hu/api/trackback/id/tr9113711512
süti beállítások módosítása