Az év színei 2021-ben a Pantone szerint
2020. december 12. írta: Katusart

Az év színei 2021-ben a Pantone szerint

color_of_the_year_2021_by_slidesgo.jpg

2016 után újra két színt választott a leghíresebb színintézet az év színévé. „Színek házassága, amely egyszerre tartós és felemelő, ezzel erőt és reményt sugároz” – írja a cég a Pantone 17-5104 (Ultimate Gray) + Pantone 13-0647 (Illuminating) kombinációról. Az Illuminating egy fényes, derűs árnyalata a sárgának, pezseg benne az elevenség, felidézi a nap melegét. Az Ultimate Gray a stabilitás, a megbízhatóság szimbóluma, amely szilárd alapokat képez. A két független szín párosítása egy ambiciózus párt alkot, mély érzésekkel és egy könnyed, napsütéses délután ígéretével.

A Pantone hivatalos közleménye szerint az idei év történései után most még nagyobb szükségünk van a boldogság megélésére és a lelkierőre, mint valaha. Az Ultimate Gray + Illuminating színpáros pedig az erre való törekvés és remény felé mutat utat és adnak bátorságot.

2.png

1.png

A Pantone több mint 20 éve választja meg az Év színét, ezzel több iparág termékfejlesztéseire – a divatra, lakberendezésre, csomagolásokra, ipari formatervezésre – is hatással van. Az Év színét trendelemzés és alapos megfontolás után választják ki a Pantone Színintézet szakértői, akik az egész világon figyelik az új hatásokat, áramlatokat.

Személy szerint mindkét színt nagyon szeretem (bár tudom, hogy a szürke már kicsit unalmas), nemrég volt egy munkám, melyben a fentiekhez hasonló árnyalatok játszották a főszerepet:

2_1.png

 

Íme néhány példa, hogyan mutatnak ezek a színek az otthonunkban és a közöséggi tereinkben:

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

9.png

8.png

12.png

10.png

Képek forrása: Canva és Freepik

katusa_interior_design_fb_cover.png

Nézzétek meg a weboldalamat is!

A bejegyzés trackback címe:

https://katusa.blog.hu/api/trackback/id/tr1416329798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása