Az új otthonunk...amiért keményen megdolgoztunk
2018. március 15. írta: Katusart

Az új otthonunk...amiért keményen megdolgoztunk

konyha_etkezo.jpg

Pont egy éve, ezen csodás tavaszi ünnepi hétvégén vettük birtokunkba új otthonunkat. A 12. kerületi lakást, nagyon elhanyagolt állapotban vettük birtokba, s közel fél évig tartott a felújítása, mely során mindent kicseréltünk. Mindamellett, hogy sok szakember is segített nekünk, sok minden volt, amit saját kezűleg csináltunk, így vált az ingatlan igazi otthonná számunkra.

A képek keresgélése közben jöttem rá igazán, hogy az elmúlt egy évben is sokat változott, a fenti kép a beköltözést követően nemsokkal készült...azóta már nem ilyen csupasz a fal...újra fotóznom kell :-)

Az évforduló alkalmából úgy döntöttem indítok egy sorozatot itt a blogon, melyben bemutatom a felújítás folyamatát, elmesélem a vicces és kevésbé vicces történeteket amiket átéltünk közben.

Kövesd a rovatot
- ha épp felújítandó lakás vásárlásán töröd a fejed
- ha lakberendezési inspirációra vágysz - egy amatőrtől :-)
- ha csak kíváncsi vagy arra hogy mi hogy csináltuk

Hamarosan jön az első rész!

A bejegyzés trackback címe:

https://katusa.blog.hu/api/trackback/id/tr4113740456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása