Rabul ejtő természetes illatok
2022. június 09. írta: Katusart

Rabul ejtő természetes illatok

Az már régóta bizonyított tény, hogy az illatok emlékeket idéznek fel és hatással vannak az érzelmekre. Ha fel tudod idézni a frissen nyíló rózsa illatát, ha elsétáltál már egy levendulamező mellett (épp aktuális) vagy érezted a frissen vágott menta illatát, akkor az esszenciális olajok aromatikus tulajdonságait tapasztaltad meg. Azt is tudjuk, hogy a mesterséges illatok káros vegyi anyagokat tartalmaznak, amiknek nem szeretnénk kitenni sem a családunkat, sem a kollégáinkat, sem a vendégeinket. Ráadásul nem fenntarthatóak és nemcsak a testünket, de a földet is mérgezik.

pexels-monica-turlui-12301538.jpg

Mi a megoldás?

A dōTERRA cég 2008 óta foglalkozik illóolajokkal, egyedül az általuk beszerzett és palackozott esszenciák kapták meg eddig független laboratóriumi vizsgálatok által a CPTG (tiszta, tesztelt minőség) tanúsítványt. Ezekben biztosan megbízhatunk, ellentétben az olcsó, szintetikusan előállított vagy egyéb olajokkal / kőolajszármazékokkal szennyezett drogériai verziókkal szemben.

Tavasz óta már hazánkban is elérhető a dōTERRA tōgether™ készlete, melyet kifejezetten közületi használatra állítottak össze. A célja, hogy a természet erejével összehozza az embereket. Használják Önök is a Földanya értékes ajándékait, az illóolajokat, hogy segítsenek egy jobb atmoszféra létrehozásában!

Hol érdemes illóolajokat használni?
Röviden: mindenhol. Most elsősorban a közületi használatra térek ki.

Recepció / lobbi:
Mint tudjuk, az első benyomás nagyon fontos. Mi lenne, ha szálláshely / üzlet jellege a belépéskor érzett illatban is visszaköszönne? Még az is lehet, hogy az élmény hatására a vendég hamarosan visszatér / újra vásárol. Nem beszélve arról, hogy a kollégák is jobban bírják majd a tempót.

Spa / wellness tér / masszázs / fodrászat / szépségszalon / jóga termek:
Az illóolajoknak számos pozitív hatásuk van, segíthetnek ellazulni, relaxálni, használhatóak meditációhoz, masszázshoz és különféle kozmetikai kezelésekhez is. 

Szobák / apartmanok:
Lehet például extra bekészítés egy aromadiffúzor néhány 2 ml-s olajjal, amit például a vendégek haza is vihetnek. Vagy be lehet fújni az ágyneműt levendulaolajos spray-vel ami megkönnyítheti az idegen helyen való elalvást. A szálláshelyek akár egy tematikus csomagajánlatot is kidolgozhatnak az illóolajokra támaszkodva. 

Irodai környezet / tárgyalók: 
Az esszenciális olajok segíthetnek a koncentráció és a kreativitás fokozásában, sőt csökkenthetik a lámpalázat, ezáltal magabiztosabbá tehetnek minket egy-egy prezentáció, tárgyalás előtt. 

togetherkit_banner.jpg

Ez mind jól hangzik, de kihez lehet fordulni ezzel kapcsolatban?
Nagy Katalin Judit vagyok, 5 évig dolgoztam szállodai kapcsolattartóként, majd a turizmus.com irodavezetőjeként. Mindemellett rendszeresen edzettem, a sportedzői képestést is megszereztem, illetve folyamatosan képzem magam az egészséges életmóddal kapcsolatban. Jelenleg főállásban lakberendező vagyok, de szeretek több lábon állni, ezért lettem a Doterra wellness tanácsadója.
Találkozhatunk személyesen Budapesten a Doterra központjában, ahol professzionális környezetben tudunk tárgyalni vagy felvehetjük a kapcsolatot telefonon, Zoom-on is. Komoly érdeklődés esetén szívesen megyek a helyszínre is.

Nagy Katalin Judit
https://linktr.ee/katusa_wellmentor

kata_03_1.jpg

 Fotók: Monica Turlui, DoTerra

A bejegyzés trackback címe:

https://katusa.blog.hu/api/trackback/id/tr817852193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása