Lakberendező az otthonodban
2020. október 20. írta: Katusart

Lakberendező az otthonodban

 kata_78.jpg

Szeretném nektek bemutatni az online lakberendezési tanácsadást, melynek ötletét a koronavírusnak "köszönhetem". A vírus felforgatta világunkat, nincs olyan ember akire ne hatott volna valamilyen módon. Mindannyian egy új életmódhoz kezdünk alkalmazkodni, ami azt jelenti, hogy több időt töltünk otthon, mint valaha és emiatt még inkább egy harmonikus menedéket igyekszünk létrehozni. 

Manapság sokan választják a diy megoldásokat a lakásszépítés/felújítás terén is, hogy ne kelljen idegent / szakembert hívni az otthonukba - lakberendezőként viszont az online térben is tudok tanácsokat adni nektek, hogy a végeremény tényleg olyan legyen, amilyet elképzeltetek.

online_tanacsadas_katusa_3.png

Mikor lehet hasznos egy ilyen online tanácsadás?
- ha egy kis iránymutatásra vágysz,
- ha elvesztél a sok lehetőség között,
- ha konkrét kérdésre vársz választ egy szakmabelitől,
- ha nem tudod eldönteni, hogy kettő (vagy több) alternatív megoldás közül, melyik az ami leginkább jól működne

Mit kapsz tőlem?
  • Az időpontfoglalást követően küldök egy kérdőívet, mely segít összefoglalni, hogy hol tartasz, miket szeretnél elérni, milyen kérdésekre keresed a választ a konzultáció során.
  • Az általad megadott információk alapján felkészülök a konzultációra, így több idő jut arra, hogy megválaszoljam kérdésidet és minél több ötletet, megoldási javaslatot adjak a kezedbe.
  • Az ajánlott termékek/szolgáltatók elérhetőségeit megkapod emailben. 
  • Follow up: 20 perces videóbeszélgetés a konzultációt követő hónapban (értéke: 5.000 Ft)

"Nagyon tetszett, hogy Kata részletesen felmérte az elképzeléseimet és segített összefoglalni a kérdéseimet. Sok azonnal alkalmazható ötletet kaptam tőle és a konzultáció során több olyan kérdést is sikerült eldönteni, amin már hónapok óta tépelődtem. Nekem nagy segítség volt, bátran ajánlom mindenki figyelmébe a munkáját!" Kamenyiczki Nóra

kata_41.jpg

Stílus és home styling tanácsadás

Ha úgy érzed, hogy hiányzik az a plusz, amitől igazán otthon érzed majd magad vagy csak egy kis változtatásra, frissítésre vágysz - esetleg nem tudod eldönteni, hogy átfesd-e a nagymama bútorát - keress és ötleteljünk / döntsünk együtt!

Konyha / fürdőszoba terv konzultáció

Mindkét helyiség kialakítása nagyfokú figyelmet igényel, hiszen később csak "vésővel és kalapáccsal" lehet változtatni rajtuk, ami mindig megterheli a pénztárcát. Éppen ezért érdemes egy szakemberrel is átbeszélni a terveinket. 

Alaprajz konzultáció

Otthonunk alapja a jó alaprajzi kialakítás, valamint a jó berendezési terv. Keress, ha szeretnéd, hogy a terek a te igényeidre legyenek szabva.

Room staging szálláshelyeknek

Több éves idegenforgalmi tapasztalatommal és szaktudásommal segítem a vendéglátókat szálláshelyük berendezésében. A home staginget egyre többen választják ingatlan eladás/kiadás előtt, mint értéknövelő eszközt. A room staging egy hasonló szolgáltatás, mely a szálláshelyeknek segít abban, hogy minél inkább a célcsoportjuk igényire hangolják a szobákat és a közösségi tereket, ezáltal növekedjen a vendégelégedettség, hogy minél többen visszatérjenek és ajánlják az adott helyet barátoknak, ismerősöknek. 
vv_ba_1.jpg

Hogyan zajlik egy konzultáció?
  1. Miután lefoglaltad az időpontot, kapsz egy kérdőívet, mellyel felmérem az igényeidet/kérdéseidet. Ezt a jelenlegi állapotról készült képekkel, méretarányos alaprajzzal és egy Pinterest gyűjtéssel (ha van) várom vissza.
  2. A kapott anyagok alapján 1 / 1,5 / 2 órás időtartamban felkészülök a konzultációra, hogy minél több kérdést tudjunk átbeszélni és minél hatékonyabban ki tudjuk használni a rendelkezésre álló időt. 
  3. Az 1 / 1,5 / 2 órás tanácsadás (Skype, Messenger videó, Google Meets, Zoom) során igyekszem minél több hasznos tanáccsal segíteni neked és minden felmerülő kérdésre választ adni.  

"Érdekes megtapasztalni, amikor vannak nagyon konkrét elképzelések a berendezéssel vagy épp a dekorral kapcsolatban, aztán becsatlakozik a beszélgetésbe egy hozzáértő, aki felnyitja a szemed olyan dolgokra, amik eszedbe se jutottak volna, és csak azt érezted volna a megvalósítás után, hogy valami nem oké. Különleges élmény volt készülni a konzultációra, egy új színt hozott a párkapcsolatunkba is, és a Férjemmel együtt izgatottan vártuk, hisz még korábban sosem próbáltunk ki ilyen tanácsadást. Manapság meg, amikor pláne sokan home office-ban dolgoznak, nagyon nem mindegy, hogy milyen légkör, milyen hangulat vesz körül minket. Köszönjük Kati a konzultációs lehetőséget! Nagyon hasznos volt és kaptunk egy újabb motivációt, már megyünk is festeni. Izgatottan várjuk a végeredményt!" Farkasné R. Katalin

katusa_interior_design_fb_cover.pngA konzultációkra itt tudsz időpontot foglalni >>

A bejegyzés trackback címe:

https://katusa.blog.hu/api/trackback/id/tr2816237416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása