Egyedi lakásdekorációk fából - ez a NoLu Design
2021. október 04. írta: Katusart

Egyedi lakásdekorációk fából - ez a NoLu Design

A NoLu Design egyik alapítójával, Brigivel akkor ismerkedtem meg, amikor csatlakozott a Facebook csoportomhoz, majd amikor azon gondolkoztam, hogy mivel lepjem meg a követőimet a vállalkozásom egy éves születésnapja alkalmából, felkerestem és örömmel vállalta, hogy ők is részt vesznek az Insta nyereményjátékban.
Így már testközelből is ismerem a munkájukat, kifogástalan minőségben készítik ezeket a gyönyörű tárolókat. 

nolu_design_tarolo.jpg

A NoLu Design egy családi vállalkozás, mit takar a neve? 

A gyermekeink nevéből született a vállalkozásunk neve, Noé, a kisfiúnk és Luca a kislányunk. Számunkra ők jelentenek mindent, így mindenképp szerettük volna ha ők is részesei lehetnek valamilyen formában.

Miért pont tárolókat és lakásdekorációkat készítetek?

Amikor eldöntöttük, hogy vállalkozást indítunk, mindenképp szerettünk volna valami olyasmibe belevágni, ami egyedi és valamilyen formában más. Igaz, hogy standard tárolóból nagyon sok van a piacon de megtaláltuk azt a rést, ahol még találhatunk helyet magunknak és ez az egyedi és környezetbarát/fenntartható vonal volt. Egyedi méretű tárolókat, fából nagyon kevés helyen lehet készíttetni. Illetve a lakásdekorációs termékeinknél is az egyediség és a személyre szabhatóság a fő irányvonalunk. Minden termékünknél igyekszünk kihangsúlyozni, hogy teljes mértékben alakíthatóak, változtathatóak. Igyekszünk minden elképzelést megvalósítani.

nolu_design.jpg

Milyen technikával készülnek a termékeitek? 

Lézervágó és gravírozó géppel készítjük a mintákat illetve a méretre vágást, majd az összeállítás és az utómunkák minden esetben kézzel történnek.

Hogyan születnek a minták? Mi inspirál, honnan merítetek ihletet egy-egy új termék megalkotásához?

A mintáknál igyekszünk az aktuális trendeket követni, olyan motívumokat használni, amikről úgy érezzük, hogy tetszik az embereknek. 

A termékeinknél pedig nagyon fontos szempont, hogy szeressük készíteni, mindig van egy érzelmi vonal. Úgy gondoljuk, hogy ez is hozzátesz kicsit a márkánkhoz, hogy tényleg szívvel-lélekkel készítünk minden egyes darabot. nolu_design_3.jpg

Hogyan zajlik a munkafolyamat? Minden darab egyedileg készül?

Az egyedi megrendeléseknél, minden munka először a grafikai tervezéssel indul, látványtervet készítünk a megrendelő kérései szerint. Ezután következik a gépi munka (gravírozás, vágás) majd a kézi összeállítás (ragasztás, csiszolás, festés, élmarás). Minden darab egyedileg készül. Úgy gondoljuk,hogy ebben van az érték.

Fontos szempont számotokra a fenntarthatóság? 

Mindenképpen fontos számunkra a fenntarthatóság. Ezért is választottuk a termékeink alapanyagaként a fát, hogy egy tartós, minőségi és környezeti szempontból természetes erőforrásból készíthessük el őket. A fa tartós, újrahasznosítható és megújuló, feltéve ha már a kezdetektől így gondolunk rá. Ezért úgy döntöttünk, hogy amit a természet megad nekünk alapanyagként, faültetés formájában juttatjuk vissza. Ennek megvalósításához a MyForest www.myforest.hu csapatát választottuk, akiknek kezdeményezését, eladott termékeink utáni bevételünk egy részével támogatjuk. 

 nolu_design_lampa.jpg

Mik a terveitek a következő 1 évre?

A következő 1 évben szeretnénk szélesíteni a termék kínálatunkat. Nagyon sok tervünk van, jelenleg egy lámpa projecten dolgozunk, többféle mintájú árnyéklámpát szeretnénk készíteni. Hamarosan elkészülnek a tervek és utána elérhetőek lesznek a webshopunkban is. Illetve nagy erőkkel dolgozunk azon is, hogy minél több emberhez eljussunk, hogy minél többen megismerjenek bennünket.

A NoLu Design weboldala >>

A bejegyzés trackback címe:

https://katusa.blog.hu/api/trackback/id/tr316702622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása